15 Romantiske tips for å overraske kjæresten

Det er ofte de små handlingene som har størst effekt, også når det gjelder forhold. Man kommer langt med noen enkle romantiske gester når man ønsker å pleie et forhold. Her finner du 15 gode romantiske tips for å holde gnisten i live.

Romantisk tips nummer 1

Hvis du skal være borte fra partneren din et par dager, kan du fortelle henne at du er bekymret for henne og at du har bestilt en livvakt for å ta vare på henne for deg. Gi henne så en liten og myk bamse.

Romantisk tips nummer 2

Gi partneren din 11 røde roser og en rød plastrose plassert i midten av de andre. Legg ved et kort hvor det står: «Jeg vil elske deg til den siste rosen forsvinner.»

Romantisk tips nummer 3

Kjøp domenenavnet lik din elskedes navn hvis det er tilgjengelig for eksempel lailaolsen.no. Lag en romantisk hjemmeside med et romantisk dikt og et bilde av en rose, eller et bilde av et romantisk minne dere holder kjært. Sett nettsiden til å åpnes automatisk når hun åpner nettleseren sin.

Romantisk tips nummer 4

Strek under bokstaver i en bok som kjæresten din leser. Velg et kapittel hun ikke har kommet til enda og strek under bokstaver som sammen vil utgjøre en beskjed som for eksempel «Jeg elsker deg, Rita.»

Romantisk tips nummer 5

Bestill blomsterleveranse til din kjærestes arbeidsplass. Ikke bare vil hun bli ekstremt begeistret for blomstene; hun vil også nyte positive kommentarer og oppmerksomhet fra kollegene sine, som igjen setter deg i et godt lys.

Romantisk tips nummer 6

Kjøp en liten eske, fyll den med slikepapir og plasser en liten flaske med aromatisk massasjeolje i den sammen med et klippekort for massasjebehandlinger fra dine egne hender.

Romantisk tips nummer 7

Finn fram en sang som har spesiell romantisk betydning for dere på smarttelefonen din. Besøk et romantisk sted som en strand, del ørepluggene og dans sammen til sangen deres. Dette fungerer ekstra godt i en god setting som en solnedgang.

Romantisk tips nummer 8

Gå en tur langs stranden og strek ut et stort hjerte i sanden. Sitt sammen med kjæresten din inne i hjertet og nyt den vakre utsikten.

Romantisk tips nummer 9

Inviter kjæresten din ut med på en spasertur. Pakk en piknik med typisk romantisk mat som jordbær, eksklusiv sjokolade, ost og kjeks, en liten flaske champagne og to glass. Fortell henne at du har pakket en liten niste.

Finn et romantisk sted langs spaserturen og spør om hun vil sitte ned for et lett måltid. Sett opp til pikniken med å ta ut én og én ting av gangen med champagnen til slutt.

Romantisk tips nummer 10

Små håndskrevne beskjeder er en ekte romantisk gest som får partneren din til å smelte. Skriv en liten beskjed på en lapp som for eksempel, «Jeg tenkte på deg, og det fikk meg til å smile».

Legg beskjeden et sted kjæresten din garantert vil finne den. For ekstra effekt, legg ved beskjeder i veska eller annet utstyr som partneren din tar med til jobb. Å få vakre beskjeder fra sin kjære mens man er på jobb gir ekstra glede.

Romantisk tips nummer 11

Plant et tre sammen med kjæresten din på et spesielt sted. Besøk treet årlig på en spesiell merkedag som bryllupsdag eller jubileumsdag for når dere først traff hverandre. Nyt et glass champagne ved siden av treet og snakk om hvordan både treet og kjærligheten deres har vokst det siste året.

Romantisk tips nummer 12

Kjøp et gavekort for skjønnhetspleie som ansiktsbehandling eller annen hudpleie og legg ved en personlig beskjed fra deg. Kvinner setter stor pris på særbehandling, og det er få ting som stimulerer følelse av luksus og å bli skjemt bort som behagelig pleie for kropp og sjel.

Romantisk tips nummer 13

Hvis dere har barn, organiser en helg hvor besteforeldre kan ta seg av barna. Planlegg en hel helg med romantiske aktiviteter som ikke er mulig med barn rundt seg, som for eksempel romantisk middag hos en topp restaurant, spabehandling i et eksklusivt hotell, eller en romantisk spasertur.

Alle par behøver litt tid borte fra hverdagslige engasjementer, hvor man kan reflektere over hvor godt man kan ha det sammen.

Romantisk tips nummer 14

Snakk om framtiden sammen. Finn to papirark og tegn en stor krystallkule på hvert ark. Be partneren din tegne hva hun ser om fem år, samtidig som du gjør det samme.

Vis hverandre tegningene og snakk om hva dere begge ønsker av fremtiden. Dette er en god øvelse for par, og spesielt kvinner liker at menn har tanker om hva fremtiden bringer, og deler dette.

Romantisk tips nummer 15

Slipp løs en stigende lanterne

Disse varmluftballongene av rispapir reiser seg opp ved hjelp av den stigende varmen fra en brennende voksbit. Send opp en Khom Loy sammen i mørket og betrakt hvordan den stiger opp stille og vakkert. Denne asiatiske tradisjonen kan være meget romantisk, og blir mer og mer populært over hele verden.

For ekstra romantisk effekt, ro en båt ut på en rolig fjord eller innsjø og tenn på lanternen mens dere er på vannet.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: