Gavetips til kjæresten (ham)

Gutter og menn kan generelt sett sees på som enkle sjeler, som setter større pris på praktiske gaver enn gaver innsmurt med sjel og følelser. Her finner du et knippe knallgode gavetips for guttekjærester.

Gavetips nr 1

Ansiktskrem for ham.

Har du en kjæreste som liker, eller kanskje har behov for å ta vare på huden sin? For de metroseksuelle herrene der ute er ansiktspleieprodukter ideellt med tanke på å beholde det ungdommelige utseendet litt lenger. Hos Blush finner du et stort utvalg av fuktighetskremer, anti-rynkekremer og mye mer som forynger mannen i livet ditt.

Hos Wishbox finner du også gavekort for ansiktsbehandling.

 

Gavetips nr 2

Armbåndsur

Moderne menn liker å ha mer enn ett armbåndsur slik at man kan koordinere tilbehøret med anledningen og resten av antrekket. Klokker.no selger et stort utvalg av herreklokker i utallige design til sterkt reduserte priser og upåklagelig service. Skagen Mesh Silver Steel  som du kan se på bildet er et spennende og stilrent armbåndsur i dansk design.

Klokker.no har et spennende utvalg av herreklokker for mannen din.

Gavetips nr 3

Godlukt

Menn liker å lukte godt, om enn av ingen annen grunn enn for å virke mer tiltrekkende for det motsatte kjønn i håp om at det vil lønne seg utover kvelden.

Finn fram godlukten for mannen din og la deg forføre

Gavetips nr 4

Skreddersydd skjorte

En skreddersydd skjorte er rimeligere enn man ville trodd. Tailorstore spesialiserer seg i skreddersøm av skjorter, hvor du kan velge alt fra stofftype, farger, mønster og fasong. Pass på at du får målene til partneren din for ideell passform. Som tilleggstjeneste kan man også få brodert inn et lite ord, anagram eller annet inn i skjorta.

Dette kan fort bli yndligsskjorta som passer bedre enn noe annet plagg han har.

Sjekk ut hvor gøy det er å designe skjorte hos Tailor Store

Gavetips nr 5

Undertøy av eget design

Menn kan aldri få nok av boksershorts og undertøy generelt sett. Hos Tailorstore får du muligheten til å sette ditt eget personlige preg på undertøyet ved å designe undertøyet selv, med valg av ulike farger til forskjellige paneler.

Sett ditt eget preg på undertøyet hans.

Gavetips nr 6

Exploring Fantasies

Dette er en perfekt gave til de som ønsker litt mer spenning på soverommet. Exploring fantasies er et spill hvor man kan krydre sengelivet. Spillet kommer med terninger, massasjestav, kilefjær, to kortstokker med nytelsesrike utfordringer, to bånd til lett binding, massasjeolje, spiselig kroppsmaling og bind til å ha for øynene.

Utforsk lekenheten deres med exploring fantasies

Gavetips nr 7

Polaroidkamera

Det gode gamle polaroidkameraet er tilbake med et smell, og er perfekt for romantiske øyeblikk hvor man vil ha en umiddelbar utskrift av et bilde sammen. Ta med polaroidkameraet til romantiske utflukter og dokumenter de vakre øyeblikkene sammen.

Denne gaven passer utmerket til de som har nostalgiske tanker om 80- og 90-tallet. Kameraet passer også til benyttelse med visse romantiske tips.

Polaroidkamera finner du hos Coolstuff.no

Gavetips nr 8

Naughty Knot

Til slutt har vi valgt å vise den ultimate gaven til mannen i livet ditt, nemlig deg.

Pakk deg selv inn i denne knuten, og overrask mannen din når han kommer hjem. Pass bare på at svigermor eller andre besøkende ikke kommer innom først.

Kjøp innpakningspapiret hos Coolstuff. Resten får du fikse selv.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: