Gavetips til kjæresten (henne)

Når man skal kjøpe gaver til henne, er det viktig å tenke på hva som får henne til å føle seg spesiell. Mange kvinner reagerer positivt på å bli skjemt bort samt følelsen av å virke tiltrekkende på partneren sin. Hvis det beskriver kvinnen i livet ditt, vil du finne flere gode gavetips til kjæresten din her.

Gavetips nr 1

Spabehandling

Det er få ting kvinner finner mer avslappende og luksuriøst enn et opphold i en spaavdeling hvor man blir pleid og skjemt bort fra topp til tå. Gi din kjære et gavekort til spabehandling, og du vil garantert se en smørblid kjæreste som i tillegg kommer tilbake fra behandlingen avslappet og i godt humør.

Skjem bort kjæresten din med et gavekort for massasjebehandling

Gavetips nr 2

Ansiktsbehandling

Skjem bort din kjære ved å gi henne et gavekort for ansiktspleie. Kvinner setter alltid pris på ekstra oppmerksomhet, og en avslappende ansiktsbehandling som forynger huden står ofte høyt på listen over skjønnshetsbehandlinger.

Finn gavekort for ansiktsbehandling i byen din.

Gavetips nr 3

Sexy nattkjole

En sexy nattkjole er gaven som gir glede til begge partene i et forhold. En sexy nattkjole kan få kvinnen til å føle seg om mulig enda mer tiltrekkende, noe som gir en god dose selvtillit.
NB! Giveren av gaven kan muligens ha dårlig tilslørte motiver med gaven.

Underverker har flere delikate nattkjoler, mens Kondomeriet byr på litt frekkere saker.

Gavetips nr 4

Massasjeolje med kupongkort

En flaske med massasjeolje er i grunnen ubrukelig uten den andre halvdelen av gaven, nemlig hendene dine. For at gaven skal bety noe ekstra kan du legge ved en hjemmelaget kupongbok for massasjebehandlinger for forskjellige kroppsdeler.

Her finner du massasjeolje. Kupongkort kan lages selv med litt kreativitet.

Gavetips nr 5

Spamappe

Samtidig som vi snakker om massasje og behandlinger, kan vi ikke komme utenom en spamappe med riktig assortement av mineralsåpe, body butter og scrub for silkemyk hud.

Her finner du alt du trenger for å gi en god opplevelse til din kjære.

Gavetips nr 6

Blomsterleveranse

Blomster er en selvskreven gave, og ingenting sier kjærlighet og lidenskap som røde roser. For ekstra effekt, organiser blomsterleveranse til kjærestens arbeidsplass. Husk at du ikke behøver å vente til bursdagen eller valentinsdagen med å gi blomster til din kjære. Jo mer overraskende blomsterleveransen er, jo større glede vil hun føle.

Ønsker du å bestille blomsterleveranse? Euroflorist leverer ekslusive blomsterdekorasjoner til henne.

Gavetips nr 7

52 Weeks of Romance

Dette kjærlighetsspillet inneholder 52 romantiske kjærlighetsoppdrag til å krydre opp og styrke samværet mellom partnerene. Spillet handler ikke om eksplisitte handlinger, men deler ut 26 oppgaver til hver partner for å utføre over tid. Spillet vil garantert føre til stor hygge og kos mellom deltagerene.

Coolstuff selger dette glimrende spillet som vil styrke ethvert forhold.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: